Dijous, 28 de Març, 2024  |
Prop de 700 corredors participen en el 20é Cros i el 2n Cros Popular Mare de Déu de Gràcia Prop de 700 corredors participen en el 20é Cros i el 2n Cros Popular Mare de Déu de Gràcia

- 21 Novembre, 2017 -

Ambdues proves són puntuables per al Circuit Diputació i Circuit Autonòmic i han obert el calendari Prop de 700 corredors participen en el 20é Cros i el 2n Cros Popular Mare de Déu de Gràcia

A nivell individual van haver interessants marques en categories menors el que denota que el circuit s’adapta a les necessitats de la prova

DSC_7055El passat diumenge 19 de novembre va tenir lloc al Termet de Vila-real el 20é Cros Mare de Déu de Gràcia junt al 2n Cros Popular Mare de Déu de Gràcia, ambdós puntuables per al Circuit Diputació i Circuit Autonòmic de Cros. Cal destacar l’alta participació amb prop de 700 corredors i corredores en categories des de la prebenjamí fins la categoria màster. Va haver participació de clubs d’Alacant, València i Castelló, i al Cros Popular fins i tot corredors de Rubí, Peníscola, Benicarló, Ontinyent, etc. A nivell individual van haver interessants marques en categories menors el que denota que el circuit s’adapta a les necessitats de la prova. Com a primera prova dins del calendari de cros ha estat el punt de partida per a totes i tots els participants.